Η CRETA SEA ACTIVITIES σας καλωσορίζει!

Η αγάπη μας για την θάλασσα και την ποιότητα ζωής που μας παρέχει μας ώθησε να ασχοληθούμε επαγγελματικά με αυτήν. Δημιουργήσαμε την εταιρία Creta Sea Activities, ψυχή της οποίας είναι ο Μανόλης Στεφανάκης, εξοπλισμένη με σύγχρονα μέσα και φουσκωτά σκάφη (που μπορούν να σας μετακινήσουν με απόλυτη  ασφάλεια ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες που ενδεχομένως προκύψουν), η οποία περιλαμβάνει κάθε δραστηριότητα που μπορεί να βελτιώσει τη ποιότητα ζωής μας, να μας προσφέρει μια εναλλακτική μορφή διασκέδασης και διαφυγής από το άγχος της καθημερινότητας.

Η Creta Sea Activities προσφέρει την δυνατότητα στους λάτρεις της θάλασσας και της παράκτιας ζώνης, ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες του χώρου (ξενοδοχεία, και επιχειρήσεις της παράκτιας ζώνης) να πραγματοποιήσουν κάθε δραστηριότητα  (αναψυχής, ανάπλαση παράκτιας ζώνης με το καταδυτικό συνεργείο εργασιών της εταιρίας) που σχεδιάζουν.

Μια από τις δραστηριότητες που παρέχει η εταιρία είναι εκδρομές ερασιτεχνικής αλιείας ολιγόωρης, μονοήμερης και πολυήμερης διάρκειας, με την δυνατότητα παροχής όλου του απαραίτητου εξοπλισμού για όποιον προορισμό επιθυμούν οι εκδρομείς.

Private daily cruises για beach parties σε παραλίες όπου η πρόσβαση με άλλο μέσον είναι αδύνατη. 

Είστε ιδιοκτήτης σκάφους και δεν χωράει όλη η παρέα; Ορίστε τον προορισμό, πείτε μας την ημερομηνία και θα μεταφέρουμε την παρέα σας με ασφάλεια!

Private diving escape: Για τους λάτρεις των καταδύσεων, με εμπειρία και κατόχους των σχετικών διπλωμάτων που δεν έχουν την δυνατότητα μεταφορικού μέσου να μεταβούν στο επιθυμητό σημείο κατάδυσης, σας παρέχουμε την δυνατότητα μεταφοράς, και επιτήρησης από έμπειρους εκπαιδευτές για μεγαλύτερη ασφάλεια αν επιθυμείτε. Επίσης σας παρέχουμε, αν επιθυμείτε, υποβρύχιο εξοπλισμό φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης   

Η εταιρία προσφέρει βοήθεια σε ανθρώπους που βρίσκονται στην θάλασσα και χρειάζονται καύσιμα ή και μηχανικό για αντιμετώπιση βλάβης. Επίσης είμαστε στην διάθεση σας να μεταφέρουμε κοντά σας τυχόν υλικά που χρειάζεστε.

Language

Νοιώστε την ελευθερία της ανοικτής θάλασσας. Απολαύστε τις ελληνικές παραλίες με την παρέα σας. Μάθετε τον χειρισμό ενός φουσκωτού σκάφους στην σχολή ταχυπλόων της CRETA SEA ACTIVITIES

Σχολή Ταχυπλόων

Who's on line

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 14 επισκέπτες και κανένα μέλος